Marató de museus 2019

15 de desembre a les 9h

Marató_2019_edited.jpg

Veniu a passar un diumenge solidari amb nosaltres!Aquest 15 de desembre a les 9h farem "La marató de museus de Vilanova i la Geltrú", per tal de col·laborar amb la Marató de TV3.Una marató cultural i gastronòmica per visitar, amb els guies d'ARC gestió cultural, tots els museus de la ciutat, en un sol dia, i així col·laborar amb aquest acte benèfic. Aquest any destinat a la investigació sobre les malalties minoritàries.

L'activitat començarà a l'Espai Far amb una "xocolatada popular", a les 9 h. Seguidament visitarem el Museu del Mar i el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués. Després continuarem al Museu del Ferrocarril de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala i acabarem a les 17 h a la Masia d'en Cabanyes al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes.La marató és de caràcter familiar i està pensada per a tothom, des del més petit fins al més gran.

Les visites als museus seran de 45 minuts i cada 2 museus, és a dir, cada hora i mitja, pararem per descansar. Aleshores podrem agafar forces amb el que ens oferiran els col·laboradors gastronòmics, L'Espiga d'Or, Pastisseria Blanch, Casa Marisol, Patates Piqué, JR Supermercats i Pastisseria Mercè.

La pujada i baixada de la Masia d'en Cabanyes, que serà l'últim punt, anirà a càrrec del Trenet turístic de Vilanova i la Geltrú, gràcies a la col·laboració de Transports Ciutat Comtal.

L'entrada a l'activitat és a partir de 10 € adults i 5 € els nens, i tot el recaptat anirà destinat a la Marató de TV3, per a la investigació sobre les malalties minoritàries.
Nivell: Activitat adreçada a tots els públics.

Duració: De 9 h a 17 h, aproximadament.

Cal reserva prèvia al 639868491 (Jordi) o a info@arccultural.cat

Punt de trobada: Espai Far a les 9h (per fer xocolatada).

logos_marató_2019.jpg