Museu Romàntic Can papiol

El Museu Romàntic Can Papiol va ser construït com a residència de Francesc de Papiol i Padró (1750-1817) entre els anys 1790-1801. Tot i comptar amb més de 200 anys, és una de les cases més ben conservades de tota Catalunya.

 

L’any 1961 la Diputació de Barcelona l’obrí com a Museu Romàntic, permetent la visita a les seves estances, en un recorregut on sembla que el temps ben bé s’hagi aturat. Així, quan un es mou per les seves estances, pot observar i entendre l'estil de vida de mitjans del segle XIX, tant pel que fa a la vida dels senyors de la casa com el seu servei.

 

Entre les estances més destacades i impactants, hi podem veure la sala de ball, els dormitoris, la sala de jocs, la capella o el menjador. En quant als espais agraris i del servei, hi destaquen la cuina, el rebost o el forn de pa, així com el graner o el celler, i fins i tot l'entrada als túnels que passaven per sota la casa.

Please reload

Durada: 1h.

Preu: 7€/persona.

Punt de trobada: Entrada del Museu Romàntic Can Papiol.

Places limitades: 25 persones.

Cal reserva prèvia al 639868491 (Jordi) o bé enviant un correu electrònic a info@arccultural.cat , indicant el nombre de persones.